Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

UPDATE: Gewonde bij aanrijding op de Mr. D.U. Stikkerlaan

- advertentie -

Winschoten — Op de Mr. D.U. Stikkerlaan in Winschoten is vrijdagochtend een ongeval gebeurd tussen een fietsster en een automobilist. Volgens getuigen fietste de fietsster zonder te kijken de weg op om over te steken. De automobilist deed nog een remactie maar een botsing kon niet worden voorkomen.

- advertentie -

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en hebben het slachtoffer behandeld in de ambulance. Het slachtoffer kwam door de klap deels op de vooruit van de auto terecht. Het slachtoffer is door medisch personeel gecontroleerd en is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

UPDATE: Eerder meldden we dat het ging om een voetganger, dit bleek niet juist.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button