Op stap

Kloosterboertjes Heiligerlee maken zich op voor de Feest4Daagse!

- advertentie -

Heiligerlee –  Nog een maandje en dan is het weer zover! De Feest4Daagse van stichting De Kloosterboertjes in Heiligerlee. Er staat weer een fantastisch programma klaar voor de bezoekers. Dit keer op een nieuwe locatie van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli.

- advertentie -

Na jaren onze Feest4daagse te hebben georganiseerd op het terrein aan de Ossevenne, is de organisatie dit jaar, door verkoop van het terrein, genoodzaakt het evenement elders te organiseren en wel op het grasland aan de Lutkelantachter Hessels Zeefbanden. “We hebben er dan ook weer veel zin in. U ook?” schrijven ze.

Donderdagavond: Bingo!
Het evenement start donderdagavond traditioneel met een gezellige Superbingo met vele mooie prijzen. In de feesttent zullen er 8 ronden gaan plaatsvinden en 1 super ronde waarin vele mooie prijzen gewonnen kunnen worden. (3 prijzen per ronde en 1 super ronde met 3 fantastische prijzen). De kosten zijn € 12,50 voor 8 ronden en € 2,50 voor één super ronde.

Aan het einde van de avond zullen we net als vorige jaren weer een speciale ronde gaan spelen, die los staat van de andere ronden. Hiervoor komen we apart bij u langs de tafels, zodat u voor deze ronde een kaartje kunt kopen. Het belooft weer een spannende ronde te worden…

De feesttent gaat om 18:30 uur open. Aanvang is 19:45 uur.

Vrijdagavond: Kloosterpop!
Na het succes van vorig jaar gaan we wederom ons festival “Kloosterpop” organiseren. We hebben weer 6 leuke bands uitgenodigd, die op 2 verschillende podia optredens gaan verzorgen. Om de 50 minuten zal er een nieuwe band gaan optreden.

We hopen dat er weer een gezellige festivalsfeer gaat ontstaan en dat de bezoekers gaan genieten van de verschillende muziekgenres die de revue gaan passeren. De volgende bands zullen gaan optreden op ons festival Kloosterpop:  The Moongazers, Tess and her highway patrols, De Pompers, The One and Only’s , Sodom Billy en Mooi Wark zal het festival Kloosterpop gaan afsluiten.

We verwachten een super gezellig festival, waar men nog lang over zal praten. Zorg dus dat je er bij bent!

Het festivalterrein gaat om 19:30 uur open. Aanvang is 20:00 uur. Einde ongeveer 01:30 uur.

Entree: Gratis!

Zaterdagmiddag (voor de kinderen) Bingo en Zeskamp!
Op zaterdag komt de jeugd van de basisscholen in actie waarmee we hele leuke spellen gaan doen. Geef je op en neem je hele familie mee om je aan te moedigen.

13.00 – 14.30 uur: Bingo (voor kinderen t/m 7 jaar)
Tijdens deze middag gaan we voor de jonge kids een hele leuke bingo organiseren. Er kunnen vele leuke prijzen gewonnen worden. Doe je mee? Kom gezellig samen met papa, mama, opa, oma, vriendje of vriendinnetje want het belooft een hele leuke bingo te worden. Geef je dus snel op!

Voor kinderen jonger dan 6 jaar is begeleiding verplicht! Na afloop van de bingo wacht er nog iets lekkers voor de kids! Graag opgave voor 23 juni 2023. E-mail: opgavekloosterboertjes@gmail.com

Onder vermelding van: naam, leeftijd en eventueel naam ouder/verzorger t.b.v. begeleiding. Deelname: Gratis

13.00 – 16.00 uur: Zeskamp (voor kinderen vanaf 8 jaar t/m 12 jaar)
’s Middags draait alles om het strijden tegen elkaar. Wil jij de strijd aan gaan tegen je vrienden en vriendinnen? Het doel van deze middag is om zoveel mogelijk punten te verdienen bij uiteenlopende spelletjes. Je behendigheid, denkver-mogen en kracht zullen een grote rol spelen. Er komt ook een buikglijbaan, dus neem je zwemkleding en een handdoek mee.

Denk jij de meeste punten te kunnen verzamelen? Geef je dan snel op, want we zien jou graag! Graag opgave voor 23 juni 2023. E-mail: opgavekloosterboertjes@gmail.com

Onder vermelding van: naam, leeftijd en groep. Deelname: Gratis

Zaterdagavond: Marco Schuitmaker en The Night Flight
Een non-stop High Energy live-band experience! 9 jonge topmuzikanten die je meesleuren in een indrukwekkende reis rond de wereld van HIGH END entertainment en interactie. Het repertoire van The Night Flight is herkenbaar voor iedereen en resulteert gegarandeerd in een uitbundige feestsfeer!

The Night Flight is door hun energieke optredens, muzikale kwaliteit en verrassende mash-ups uitgegroeid tot een gevestigde naam onder de Nederlandse coverbands. De muzikanten hebben één gezamenlijk doel: zoveel mogelijk mensen een onvergetelijk feest te bezorgen.

Later op de avond zal Marco Schuitmaker nog een optreden verzorgen, waarin hij zeker zijn bekende hit “Engelbewaarder” ten gehore zal brengen. Dit belooft dus echt een spektakel te worden! Aarzel niet en koop gauw je entreekaarten bij de bekende verkoopadressen of online. De feesttent gaat om 20:00 uur open.

Aanvang is 20.30 uur Entree is € 12,50 in de voorverkoop en € 15,00 aan de kassa. Voorverkoop bij Dierenspeciaalzaak Buze te Heiligerlee, Café “De Gieterij” te Heiligerlee, Primera Kiewiet te Winschoten.

Zondag: Fietspuzzeltocht en Kloosterslag!
Vanaf 10.00 uur: Fietspuzzeltocht voor het hele gezin. U kunt vanaf 10:00 uur starten met deze leuke, ontspannende fietstocht. Wij hebben ons best weer gedaan om een leuke route door de omgeving uit te zetten. De tocht heeft een lengte van ongeveer 25 km. De start van de fietspuzzeltocht is vanaf de feesttent aan de Lutkelant. Deelname: Gratis.

14.00 -16.30 uur: Kloosterslag
Een waar spektakel zal er deze middag gaan plaatsvinden. Diverse zeskampachtige activiteiten zullen de revue passeren. Er zal in groepsverband een ware (Klooster)Slag worden gestreden. Wie is de beste?

Durf jij het aan? Geef je dan snel op voor dit spektakel. Vol=Vol. Geef je op als team van 4 personen. Dit mag ook individueel, dan delen wij de individuele aanmeldingen in groepen in. Deelname voor iedereen vanaf het voortgezet onderwijs en ouder.

Geef je op voor vrijdag 23 juni 2023! Email: secretariaat@dekloosterboertjes.nl o.v.v. Kloosterslag, je teamnaam, teamleden en leeftijden. Deelname is op eigen risico.

Tijdens deze middag zal DJ Dennis de muzikale begeleiding verzorgen. Daarna zullen we onder het genot van een drankje en muziek om ongeveer 18:00 uur de Feest4daagse feestelijk gaan afsluiten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button