Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stapVideo

Fotoserie: Dag van het Park weer een groot succes! (video)

- advertentie -

Winschoten – De Dag van het Park in Winschoten was een grandioos succes op deze Eerste Pinksterdag! Een recordaantal deelnemers maakte deze editie alleen nog maar specialer! Dit jaar wisten maar liefst 38 trotse deelnemers, met veel plezier, zich aan het publiek te presenteren.

- advertentie -

Je kon luisteren naar muziek, kijken naar dansoptredens en straattheater, springen op springkussens, meedoen aan een sportclinic of je laten informeren: er was weer voor iedereen wat te doen. Het evenement was gratis te bezoeken.

De aanwezige deelnemers deden er alles aan om groots uit te pakken en hun vereniging, stichting of club op die manier zo goed mogelijk te presenteren.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button