Gemeente

Informatiebijeenkomst voor ontwikkelingen rond het stadscentrum goed bezocht

- advertentie -

Winschoten – In de Marktpleinkerk kon men afgelopen donderdagavond van 16:00 tot 20:00 uur een bezoek brengen aan een informatiebijeenkomst. Hier kreeg je uitleg bij de nieuwste ontwikkelingen rond het stadscentrum van Winschoten, waaronder het nieuwe gemeentehuis.

- advertentie -

Zo waren er video’s en foto’s met voorbeelden hoe het centrum eruit komt te zien. Het nieuwe stadhuis moet ruim 300 flexibele werkplekken krijgen, omdat de coronapandemie er aan heeft bijgedragen dat nog steeds veel ambtenaren thuis kunnen blijven werken.

Het gemeentelijk pand aan de Garst wordt zoals het nu lijkt ook gesloopt, waardoor daar woningbouw kan plaatsvinden. En deze werknemers krijgen allemaal een plek in het nieuwe gebouw boven de Hema. Ook een deel van de huidige kantoren achter het huidige gemeentehuis zullen worden gesloopt, waardoor er extra parkeergelegenheid ontstaat en er woningen gebouwd gaan worden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button