Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Brillenfestival bij Butiq op 9 en 10 juni

- advertentie -

Scheemda – Op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni is er bij Butiq in Scheemda een brillenfestival voor jong en oud. Men kan zich op het kleine, sfeervolle festivalterrein laten informeren en inspireren door mode, techniek en oogzorg die Butiq kan bieden!

- advertentie -

In de Airstreamer caravan van Rodenstock kunnen bezoekers een gratis scan van de ogen laten maken met een DNEYE scanner. Zo is binnen 2 minuten bekend hoe het met de ogen gesteld is. Ideaal voor wie benieuwd is of een bril uitkomst biedt of interesse heeft in deze mooie techniek.

Cocktailkar zorgt tijdens het brillenfestival voor verfrissing. Zij serveren een heerlijke frozen cocktail of mocktail (alcoholvrije cocktail). Deze is te nuttigen op het gezellige, zomerse terras. 

Er is ruimte gecreëerd voor diverse brillenmerken. Deze topmerken presenteren tijdens het festival hun gehele monturencollectie. Een unieke kans om alle modellen van het betreffende merk te zien, te voelen en te passen.

Voor kinderen is er een stand ingericht waar ze leuke opdrachten en testjes kunnen doen die met het zien te maken hebben. Als Myopie Management Expert besteedt Butiq volop aandacht aan het feit dat steeds meer jonge kinderen bijziendheid, ofwel myopie, ontwikkelen. Gelukkig is er iets aan dit probleem te doen. De experts van Butiq kunnen hier alles over vertellen tijdens het festival.

Iedereen is welkom om het brillenfestival te bezoeken op 9 en 10 juni van 10:00-17:00 uur, aan de Poststraat 10 in Scheemda. Meer informatie over dit event is te vinden op www.butiq.nl/festival.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button