Sport

Open Groninger Acro Kampioenschappen in Scheemda groot succes

- advertentie -

Scheemda – In de Eextahal in Scheemda werd vorig weekend de Open Groninger Acro Kampioenschappen gehouden. Bijna 450 deelnemers van verenigingen uit heel Nederland vertoonden vele prachtige acrobatische oefeningen. De dag begon al vroeg in de ochtend en duurde tot in de avond.

- advertentie -

De organisatie was in handen van de Gymnastiek Vereniging Bato uit Winschoten en Acrosport Midden Groningen. Het was weer een gezellige boel met de mascotte Pinkster Panther. De verschillende teams kwamen uit in de E/D/C-lijn. In de E-lijn was er zeer verrassend brons voor het jonge trio Merle Smits, Juliët Smidt en Sophie Veldpape van Bato. In de jongste categorie bij de duo’s was goud voor Jasmijn Kremer en Esmay Kuipers. Een zilveren medaille werd er gewonnen door Esmee Hensema en Kris Drewel in de jeugd 2 klasse.

Bij de duo’s E senioren behaalden het gelegenheidsduo Britt Pesman en Julie Hendriks van AMG een welverdiende eerste plaats. Het zilver in dit groot deelnemersveld was voor Fayèn Sterenborg en Meike Koning van Bato.

In de D-lijn was er een mooie eerste plaats voor Inge Strating en Elena Buurke van Acropsort Midden Groningen.De derde plaats in deze klasse was voor de Batogymnasten Fleur Sassen en Melissa Arents. Bij de trio’s was er goud in de D+ klasse voor Myrthe Smit, Leia Prinsen en Roselyn Mulder.

Bij de trio’s in de C-lijn was een nog een gouden medaille voor Senna Frederiks, Dana Stoker en Suze Wiersma voor hun tempo oefening.

Er was de hele dag een top sfeer in de hal en samen met mascotte Pinkster Panther was het sportplezier enorm.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button