Incidenten

Politie vangt ontsnapte waterbuffel

- advertentie -

Winschoten – Het was raar opkijken voor weggebruikers en omwonenden toen er een waterbuffel langs de Blijhamsterweg liep. Even daarvoor was het dier ontsnapt uit een weiland bij de Hoogebrug. De politie werd ervan op de hoogte gebracht en slaagden na paar pogingen erin om het dier te vangen met een touw.

- advertentie -

Het voorval gebeurde maandagmiddag. De eigenaar heeft meerdere waterbuffels lopen in een weiland nabij de Hoogebrug. Ook maandagochtend ontsnapten er twee van zulke buffels. De dieren zijn door het schrikdraad gelopen en gingen hun vrijheid tegemoet.

De dieren zijn gelukkig niet gewond geraakt, ook zijn er geen ongelukken gebeurd. De waterbuffels zijn weer naar hun veilige omgeving gebracht.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button