Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Kleine brand snel geblust bij verpauperde panden aan de Stikkerlaan

- advertentie -

Winschoten – Wederom moest de brandweer uitrukken voor een brand bij de verpauperde panden aan de Mr. D.U. Stikkerlaan in Winschoten. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit, maar had de brand in het leegstaande pand snel onder controle.

- advertentie -

Afgelopen maandag was er eveneens een brand, toen was er een brand in de garageboxen. Een 18-jarige man werd aangehouden voor brandstichting. Waarschijnlijk is nu brandstichting weer de oorzaak, getuigen hebben kinderen zien wegrennen.

Locatie Blaauw
De situatie aan de Mr. D.U. Stikkerlaan is al vele jaren een doorn in het oog, en wordt al de ‘rotte kies’ van Winschoten genoemd. De garageboxen staan, net als de vervallen panden al geruime tijd leeg. Wanneer dit tegen de vlakte gaat is vooralsnog onbekend.

Lees meer: Brand in leegstaande garageboxen bij ‘rotte kies’

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button