Incidenten

UPDATE: Woning zwaar beschadigd door brand in Bad Nieuweschans

- advertentie -

Bad Nieuweschans – In een dakkapel op een woonhuis aan het Zuideinde in Bad Nieuweschans is donderdagmiddag brand uitgebroken. Hoe dat kon gebeuren is nog niet duidelijk. De brand breidde zich snel uit naar het dak van de woning en raakte vervolgens uitslaand.

- advertentie -

Het vuur wordt bestreden door brandweer Bad Nieuweschans, Finsterwolde, Winschoten en Bunde. Er komt rook vrij: de brandweer adviseert omwonenden ramen en deuren te sluiten en mechanische ventilatie uit te schakelen als ze last hebben van de rook.

De brandweer heeft de brand onder controle gekregen maar kon niet voorkomen dat de woning zwaar beschadigd is geraakt door de brand.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button