Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Brandweer wederom naar verpauperde panden in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Brandweer Winschoten moest donderdag voor de derde keer deze week naar de ‘rotte kies’ in Winschoten. Er zou mogelijk weer brand zijn in het verlaten complex. De brandweer heeft een verkenning gedaan maar trof geen brand aan.

- advertentie -

Omdat er mogelijk nog personen in het gebouw zouden zijn werd er voor de zekerheid opgeschaald naar ‘middel brand’ bij deze classificatie van de brandweer komt er een tweede tankautospuit ter plaatse.

De brandweer werd maandagavond en woensdagmiddag ook al opgeroepen voor een brand.

Locatie Blaauw
De situatie aan de Mr. D.U. Stikkerlaan is al vele jaren een doorn in het oog, en wordt al de ‘rotte kies’ van Winschoten genoemd. De garageboxen staan, net als de vervallen panden al geruime tijd leeg. Wanneer dit tegen de vlakte gaat is vooralsnog onbekend.

De panden tegenover het voormalige St. Lucas Ziekenhuis staan er verpauperd bij. Op de ‘Blaauw-locatie’, vernoemd naar de garage die vroeger op het terrein zat, staan meerdere bedrijfspanden en er staat een heus appartementencomplex. Onbewoonbaar weliswaar.

Lees ook: Eigenaar ‘Locatie Blaauw’ wil niks kwijt over de krotten aan de Stikkerlaan

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button