Op stap

‘Ongewoon Onderweg’ een eenakter van Vita Nova  bij het ‘rode torentje’

- advertentie -

Winschoten/Blauwestad – In het weekend van 24 en 25 juni zijn in er het amfitheater Reiderwolde (bij het rode torentje) twee voorstellingen gepland van toneelvereniging Vita Nova. Op zaterdagavond 24 juni om 20:00 uur de eerste en de volgende dag zondag 25 juni ’s middags om 15:00 uur de volgende voorstelling. Het gaat hierbij een eenakter met als titel ‘Ongewoon Onderweg’.

- advertentie -

U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats Reiderwold, aan de Oostwolderweg en daarna is het ongeveer een kilometer lopen naar het amfitheater gelegen aan de voet van de uitkijkpost. Met de fiets kunt u helemaal doorrijden tot bij het rode torentje. En wanneer u slecht ter been bent, is het mogelijk om met de auto door te rijden naar de locatie. De toegang is gratis en dranken zijn er te koop.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button