Economie

Coaching voor vrouwen bij Sprankel in Westerlee

- advertentie -

Westerlee – Samen met coachpraktijk Sprankel zet je de eerste stap om ergens te komen na het besluit dat je niet wilt blijven waar je nu bent.

- advertentie -

Soms zijn er gebeurtenissen, waardoor de glans en energie in je eigen leven afnemen. En is het lastig om uit de minder fijne gedachtes of gevoel te komen. Christelijk coaching praktijk Sprankel in Westerlee voor vrouwen zou dan een uitkomst kunnen zijn.

Natascha Boné heeft aan huis haar eigen praktijk. “Ik heb de TotalBalance coach opleiding gedaan, omdat ik altijd in de kerk altijd al veel pastorale werkzaamheden deed. En daarna heb mijn diploma’s voor kindercoach en coaching bij angst nog behaald. Als coach wil ik me graag blijven ontwikkelen.”

Toegankelijk
Door dicht bij de mensen te blijven staan, gaat Natascha heel praktisch gericht aan de slag. Er wordt met verschillende methodes gewerkt om zo situaties eenvoudig inzichtelijk te maken. Is een wandeling fijn om makkelijker te praten, dan gaat ze met de cliënt op pad. En of het nu gaat over rouwverwerking, ervaringen uit de jeugd of werk gerelateerd, voor elk vraagstuk wordt een passende methode gebruikt met de bijbel als leidraad. Verandering start met dat je dat echt wilt, daarna is er hulp en dat dan kan via Sprankel.

Laagdrempelig
Wanneer er een onbalans is, kun je via Sprankel weer je balans terugvinden. Natascha werkt altijd eerst met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om kennis te maken met elkaar. “Via zo’n eerste gesprek, kun je van beide kanten aftasten of je samen het traject aan gaat. We gaan immers 1 op 1 coachen.” Door de tarieven laag te houden en gebaseerd op het netto (gezins)inkomen, wordt ook daarmee de drempel om naar een coach te gaan, wat lager.

Voor uitgebreide informatie: kijk op www.sprankel.online  of neem eenvoudig contact op via 06-83147701 of per e-mail: natascha@sprankel.online.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button