Op stap

Insecten-excursie op Landgoed Ennemaborg

- advertentie -

Midwolda – Het Groninger Landschap organiseert ook de maand juni weer leuke activiteiten, kijk ook op de website van Het Groninger Landschap voor tijden, prijzen en aanmelden en nog meer leuks!

- advertentie -

18 juni: Insecten-excursie op landgoed Ennemaborg. Samen met een gids wandelen in het bos en de weide bij Landgoed Ennemaborg. Tijdens de wandeling gaan we op zoek naar insecten. Wat zijn insecten en welke soorten zijn er? Waar leven ze en hoe doen ze dat samen met soortgenoten en andere organismen. Helpen ze elkaar bijvoorbeeld nog een handje (of pootje)? Kom het mee ontdekken!

Start om 13.00 uur bij Bezoekerscentrum Ennemaborg (Koetshuis). Trek goede waterdichte schoenen aan en denk om bescherming tegen teken en de zon. Deelname is gratis, wel graag aanmelden via de website.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button