Op stap

Dit jaar eindelijk weer een Nacht van Winschoten!

- advertentie -

Winschoten – Op en rondom het Marktplein in Winschoten vindt op vrijdag 14 juli en zaterdag 15 juli  wederom de ‘Nacht van Winschoten’ plaats. Na vorig jaar met succes een ‘Nacht van Winschoten’ in afgeslankte vorm te hebben neergezet werd snel duidelijk dat mensen verlangen naar het grote volksfeest van weleer.

- advertentie -

De Stichting Marktplein Winschoten heeft in samenwerking met de gemeente Oldambt goede stappen weten te zetten om dit bruisend evenement terug te brengen naar zijn voormalige status. Ook dit jaar wordt verwacht dat duizenden bezoekers uit Winschoten en de regio hun weg naar de binnenstad weer zullen vinden.

Groot podium
In tegenstelling tot vorig jaar zal de ‘Nacht van Winschoten’ dit jaar niet bestaan uit live artiesten in de cafe’s rondom het Marktplein. Een groot podium met een breed assortiment aan artiesten zal een centrale plek op het plein innemen. Aan beide weerskanten van dit podium zullen lange bierstraten te vinden zijn. Deze tappunten maken het mogelijk om vanaf elke plek op het plein in de drukte snel een versnapering te krijgen zonder iets van de muziek te missen.

Programma
De Nacht van Winschoten opent vrijdag 14 juli om 20:00u met een breed scala aan Nederlandse artiesten. Onder andere Luciano Vermeer, Rutger van Barneveld, Wilbert Pigmans en de Esperando’s zullen in de loop van de avond en de nacht hun opwachting maken.  De avond wordt gepresenteerd en muzikaal begeleid door één van radio Continu’s bekendste dj’s: Kevin Terpstra. Dit beloofd een festijn van bekende meezingers en gezelligheid te worden.

Op zaterdag 15 juli kunnen de dansschoenen uit de kast worden getrokken. Het podium zal deze avond  vanaf 20:00u worden getransformeerd tot een enorme DJ-booth. Diverse bekende dj’s zullen in combinatie met lokaal talent er voor zorgen dat het tot in de vroege uurtjes onmogelijk is om stil te blijven staan. Onder andere Tim holland, Dj Galaga, Kruzo, Dr.Rude en Moombahteam zullen hun sets te gehore brengen.

Kermis
De kermis zal dit jaar ook weer van 12 tot 16 juli op het Marktplein te vinden zijn en de binnenstad van Winschoten zal plaats bieden aan de braderie/markt.

- advertentie -

Omcirkel de beide datums in je agenda, zorg dat je vrienden op de hoogte zijn en alvast veel plezier op de Nacht van Winschoten 2023!

- advertentie - 

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button