Economie

Koning Optiek viert dit jaar 60-jarig bestaan

- advertentie -

Winschoten – Wat begon als eerste brillenspeciaalzaak in Winschoten (1963) is na 60 jaar nog steeds de enig overgebleven op speciaalzaak in Winschoten. De smaakvolle zaak heeft een grote collectie brillen voor alle leeftijden en budgetten. De bril is niet meer alleen noodzakelijk, maar is ook een modeartikel geworden.

- advertentie -

Mode en trends worden door Koning Optiek op de voet gevolgd door het bezoeken van nationale en internationale beurzen en dat is aan de ruime keuze van de kwalitietsmonturen te zien.

In de winkel is er voor de kinderen een zeer ruime keus. Al jaren heeft Koning Optiek de grootste kinderbrillen collectie van het noorden van baby tot puber. Er is ook een ruim assortiment zonnebrillen. Door niet de standaard merken te verkopen, haal je bij Koning Optiek een bril van goede kwaliteit waar niet iedereen mee loopt.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Hart voor de zaak
Al jaren hart voor de zaak, klanten komen graag bij John en Sylvia. Er wordt mee gedacht, gekeken naar mogelijkheden om zo tot de aankoop van de juiste bril te komen. Dit geldt niet alleen voor de bril, maar ook voor de glazen. In verschillende kwaliteiten en prijzen te verkrijgen en ook daarin zal een gedegen advies worden gegeven.

Vakmanschap komt hier om de hoek kijken, veel brillenglazen worden nog in de eigen werkplaats met diverse machines passend geslepen voor het gekozen montuur. Door de jaren heen is Koning Optiek het vertrouwde adres gebleven voor uitstekende en betaalbare brillen.

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button