Op stap
Veel gelezen

Fotoserie: Summer Party van ’t Nibbeltje een groots feest

- advertentie -

Midwolda – Van schuurfeest naar een waar festival gevoel, dat heeft Feestteam ’t Nibbeltje bereikt met hun Summer Party. Na zes edities schuurfeest, kwam de uitdaging naar iets groters op een buitenterrein. Het Feestteam pakte het groot aan.

- advertentie -

Een gigantische feesttent, dagen van opbouwen, een ruim podium, leuke artiesten, consumpties van €1.50, lage toegangsprijs wat resulteerde in 3000 en dus uitverkochte kaartjes. En het heerlijke weer bracht tot slot de kers op de taart.

Op een weiland aan de Nieuwlandseweg was de locatie goed afgezet. Een hoogwerker met feestverlichting overspande het het hele terrein. Foodtrucks, EHBO post, een grote toiletgroep, muntverkoop en drinken buiten en binnenin de tent verkrijgbaar. Alles was top geregeld. De beveilingsmensen waren goed zichtbaar aanwezig, maar konden zelf ook meegenieten van het goed georganiseerde feest.

De Lawine Boys, Henk Wijngaard en de coverband Fuze zorgden voor heel wat handjes in de lucht. DJ Dennis zorgde voor de extra omlijsting. Een muziekfeest waarmee Feestteam ’t Nibbeltje het publiek waar voor hun geld heeft gegeven.

Onze fotograaf Paul Mellens maakte het onderstaande sfeerverslag.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button