Algemeen

Minderjarige jongen aangehouden voor brandstichting ‘Rotte Kies’

- advertentie -

Winschoten – De politie heeft een verdachte aangehouden die mogelijk betrokken is bij de grote brand in het centrum van Winschoten. Dat bevestigd de woordvoerder van de politie.

- advertentie -

De brandweer werd maandagmiddag massaal opgeroepen voor een zeer grote brand aan de Meester D.U. Stikkerlaan in Winschoten. De brand is uitgebroken bij de ‘Rotte Kies’. Bij aankomst was de brand al volledig uitslaand en waren er grote zwarte rookwolken zichtbaar.

Kort na de brand werd de jongen aangehouden. “Het gaat om een minderjarige jongen uit Winschoten.” zegt de politie.  “We moeten kijken of die persoon er daadwerkelijk iets mee te maken heeft, het onderzoek loopt.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button