Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenKort nieuws

Project Impacter gestart in Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Sociaal Werk Oldambt is gestart met het project Impacter. Bij Impacter zetten jongeren tussen de 14 en 27 jaar zich vrijwillig in voor een ander, ontdekken ze hun talenten, ontmoeten ze nieuwe mensen en maken onze samenleving sterker. Impacter is een project uit het Actie-programma Maatschappelijke Diensttijd.

- advertentie -

Ga jij mee impact maken? Voor jezelf en voor een ander!
Heb je ambities of een bepaalde droom maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Wil je je graag inzetten voor een ander of voor de plek waar jij woont maar heb je geen idee hoe? Of vind je het lastig om keuzes te maken en heb je echt geen idee wat jouw stip op de horizon is? Onze coach Amanda helpt je graag op weg!

Zodra een jongere zich heeft aangemeld en door ons gecoacht wordt, noemen wij die persoon een Impacter. Als Impacter krijg je de kans om te leren in een omgeving waar experimenteren oké is en waar je gewaardeerd wordt om wie je bent. Dat zorgt voor meer vertrouwen in jezelf, jouw talenten en je plek in de maatschappij. Dat doe je niet alleen maar samen met ondersteuning van jongerencoach Amanda.

Aanmelden of meer informatie?
Je kan Amanda bereiken, voor al je vragen over de Impacter of om je aan te melden, door haar een DM sturen via Insta of Facebook (Impacter Oldambt) of een mail te sturen naar a.vlot@sociaalwerkoldambt.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button