Cultuur

De beste werken van studenten Mediavormgeving en Sign te zien in expositie

- advertentie -

Winschoten – ‘De Creatieve Toekomst’ is de titel van de expositie die dinsdagmiddag in de Campus Noorderpoort is geopend. Deze tentoonstelling van allemaal eigen werken door studenten 1e en 2e– jaars Mediavormgeving en Sign is vrij te bezichtigen tot en met 2 juli.

- advertentie -

Echt te laten zien wat iedereen heeft gedaan
Eén van de initiatiefneemsters is docent Dieneke Kok “Wij hadden al een lange tijd het idee om aan het eind van het schooljaar het werk van de studenten te presenteren en dan koppelen wij er ook al een thema aan vast. Het afgelopen jaar hebben wij ‘Diversiteit’ als thema gehad en dit jaar dus ‘De Creatieve Toekomst” en is bedoeld om echt te laten zien wat iedereen heeft gedaan.”

Thema’s
De studenten konden kiezen uit verschillende thema’s als Duurzaamheid, Diversiteit, Flowerpower, Zomerspelen, Sterrenbeeld, Fotowedstrijd, Schilderkunst, Retro, Textiel pimpen en Vraauwlu. Middels stickers op de vloer van de centrale hal in de Campus worden bezoekers geleid naar deze thema’s. Er staan allemaal kramen, vitrines en ook is er een waslijn, waaraan werken op het gebied van textiel, als broeken en t-shirts, zijn opgehangen.

Annet Bouman, teammanager van deze groep studenten, is ook trots op deze jonge ontwikkelaars, zowel de makers van Mediavormgeving en de bedenkers binnen de Sign-making groep. De beide studierichtingen omvatten zo’n 50 studenten.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button