Op stap

Geef je nu op voor de Zeskamp ‘Kloosterslag’ tijdens Feest4Daagse!

- advertentie -

Heiligerlee/ Scheemda – Nog een even en dan is het weer zover! De Feest4Daagse van stichting De Kloosterboertjes in Heiligerlee. Er staat weer een fantastisch programma klaar voor de bezoekers. Dit keer op een nieuwe locatie van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli.

- advertentie -

Een waar spektakel zal er op de zondagmiddag gaan plaatsvinden. Diverse zeskampachtige activiteiten zullen de revue passeren. Er zal in groepsverband een ware (Klooster)Slag worden gestreden. Wie is de beste?

Geef je team op!
Durf jij het aan? Geef je dan snel op voor dit spektakel. Vol=Vol. Geef je op als team van 4 personen. Dit mag ook individueel, dan delen wij de individuele aanmeldingen in groepen in. Deelname voor iedereen vanaf het voortgezet onderwijs en ouder.

Geef je op voor vrijdag 23 juni 2023! Email: secretariaat@dekloosterboertjes.nl o.v.v. Kloosterslag, je teamnaam, teamleden en leeftijden. Deelname is op eigen risico.

Tijdens deze middag zal DJ Dennis de muzikale begeleiding verzorgen. Daarna zullen we onder het genot van een drankje en muziek om ongeveer 18:00 uur de Feest4daagse feestelijk gaan afsluiten.

Bekijk het gehele programma in dit bericht: Kloosterboertjes Heiligerlee maken zich op voor de Feest4Daagse!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button