Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

De Leo Media organiseert succesvolle eerste Social Media Masterclass

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen woensdag vond de allereerste Social Media Masterclass plaats bij De Leo Media in Winschoten. Met een gezellige groep enthousiaste deelnemers werd het een groot succes, waarbij informatieve sessies, interactie en persoonlijke aandacht centraal stonden. De Masterclass werd gehouden bij Stadscafé Roegh in Winschoten.

- advertentie -

De Masterclass bood de deelnemers een unieke kans om meer te leren over effectieve Social Media Marketing. Deelnemers werden meegenomen in de wereld van social media, waarbij diverse onderwerpen aan bod kwamen, zoals het creëren van boeiende content, het gebruik van onmisbare marketingtools en het vergroten van de online zichtbaarheid.

Een belangrijk aspect van de masterclass was de mogelijkheid tot interactie en persoonlijke aandacht. De Leo Media hecht er grote waarde aan om de deelnemers te voorzien van praktische tips en adviezen die direct toepasbaar zijn op hun eigen social media strategieën.

Opvallend was dat bijna alle deelnemers lokaal uit Winschoten kwamen, wat de betrokkenheid bij de lokale gemeenschap benadrukte. Het enthousiasme van de deelnemers en hun sterke interesse in het optimaliseren van hun social media prestaties waren inspirerend voor het team van De Leo Media.

Serena De Leo, oprichter van De Leo Media, geeft aan: “We zijn verheugd over de positieve respons op onze eerste Social Media Masterclass. Het was geweldig om te zien dat de deelnemers actief meededen, vragen stelden en echt geïnteresseerd waren in het verbeteren van hun social media aanpak. We zijn zeker van plan om in de toekomst meer masterclasses te organiseren als er animo voor is!”

De Leo Media kijkt terug op een geslaagde eerste Social Media Masterclass en bedankt alle deelnemers voor hun aanwezigheid en betrokkenheid. Blijf op de hoogte van toekomstige evenementen en updates door De Leo Media te volgen op hun sociale mediakanalen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button