Sport

Ritmische gymnasten van GV Bato beleven een fantastisch weekend in Ahoy Rotterdam

- advertentie -

Winschoten/ Rotterdam – Het was een spannend weekend voor de ritmische gymnasten van GV Bato. Dit weekend stond in het teken van de ‘Dutch gymnastics, the Finals’ in Ahoy Rotterdam!

- advertentie -

Door de geweldige sponsoring van Flexhydro b.v., Stötefalk en Lampe orthopedie, Plus Giethoorn en Stadscafé Roegh kon de gehele ritmische selectie, samen met hun trainster Jetty Blik en supporters, met de bus afreizen naar Ahoy!

Allereerst mocht Mette zaterdag al stralen op de vloer met haar individuele oefeningen. Tijdens haar prachtige hoepel oefening viel alles op zijn plaats en werd ze met de hoogste score beloond en won in een sterk deelnemersveld het goud! Ook het duo Rose en Maud mochten hun kunsten laten zien en na een mooie oefening leverde het hun een zesde plaats op.

Op zondag was het de beurt aan alle groepen. Na een lange rit in de bus, waren het de Pre-junioren, Zara, Lotte, Myrthe en Loes, die het spits mochten afbijten. De meiden draaiden hun beste oefening van dit seizoen en hiermee behaalden zij een dik verdiende 5e plaats!

Vervolgens was het de beurt aan de jongste meiden, de Benjamins. Caress, Maud en Rose draaiden, met een brede glimlach, een hele goede oefening zonder materiaal. Hierdoor werd dit trio beloond met een prachtige zilveren medaille!

Ook voor de Junioren, Romay, Fleur, Julia, Esmee en Elise eindigde dit seizoen goed. In een sterk deelnemersveld werd er met een zeer goede hoepel oefening de 5e plaats bemachtigt!

De Senioren mochten als allerlaatste hun prachtige oefeningen tonen aan het publiek. Met aanmoediging van de jongste gymnasten en de Groningse vlag maakten deze meiden de feestvreugde compleet. Het lukte Elise, Vesna, Marijn, Melissa en Mette om, met een grote voorsprong op de rest, zowel met knots als met hoepel de 1e plaats te bemachtigen!

Het was een fantastische afsluiter van een super goed seizoen! Nu op naar de uitvoering van 8 juli in de Klinker!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button