Cultuur

Dansuitvoering Kunstencentrum “dreaming a fairytale”

- advertentie -

Winschoten – Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juli presenteert de dansafdeling van Kunstencentrum de Klinker zich in de voorstelling “dreaming a fairytale”, waarin verschillende sprookjesfiguren de revue passeren. Ieder jaar is de dansuitvoering het hoogtepunt van het jaar voor de ca. 200 leerlingen, waar weken naar toegeleefd wordt.

- advertentie -

Voor de 200 leerlingen van de dansafdeling van Kunstencentrum De Klinker is de dansuitvoering het hoogtepunt van het jaar, want de uitvoering is ieder jaar weer een lust voor het oog door alle prachtige kostuums, mooie make up en niet te vergeten alle verschillende choreografieën. Keihard is er naartoe gewerkt om weer een mooie show neer te zetten. En ditmaal worden de dansscenes verbonden door acteurs in een verhaal.

De uitvoering van 2023 draagt de titel “dreaming a fairytale”, want diverse sprookjesfiguren zijn de kluts kwijt. Sneeuwitje is bijv haar dwergen kwijt? … Gelukkig is daar opa Jaap die hulp biedt. Hiermee geeft docente Ina Possel, sinds 1999 verbonden aan het Kunstencentrum De Klinker, alvast een inkijkje op het programma.

De show is ook zeker de moeite waard om te gaan bekijken, als u zelf geen leerling of ouders bent van het Kunstencentrum. Er zijn nog kaarten voor de dansuitvoering verkrijgbaar via www.indeklinker.nl of de theaterkassa (0597-700270, optie 1).

Voor meer informatie over dans- of muzieklessen van het Kunstencentrum kunt u een kijkje nemen op de website of een mail sturen naar kunstencentrum@indeklinker.nl.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button