Vacature

[BUZ] Vacature van de Week: Calculator/ Werkvoorbereider

- advertentie -

Winschoten – De internetkrant OldambtNu.nl is onlangs een samenwerking aangegaan met BUZ Personeelsdiensten uit Winschoten. Deze samenwerking heeft als doel om onze lezers te voorzien van lokale vacatures. Vanaf nu kun je dus via onze website op zoek gaan naar de perfecte baan.

- advertentie -

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de regio Oldambt maar ook daar buiten? Dan ben je bij BUZ Personeelsdiensten aan het juiste adres! BUZ Personeelsdiensten is al ruim 6 jaar dé specialist op het gebied van personeelszaken en recruitment. Elke week lichten we een vacature uit. Nieuwsgierig? Neem dan contact op met BUZ Personeelsdiensten via deze pagina.

Vacature van de Week: Calculator/ Werkvoorbereider

Voor een opdrachtgever in omgeving Winschoten zijn we bij BUZ Personeelsdiensten op zoek naar een Calculator/ Werkvoorbereider. Door toenemende werkzaamheden, is het bedrijf waar je te werk zal gaan op zoek naar een hardwerkend persoon met veel ambitie en een hart voor de zaak. In het sollicitatieproces zal er worden gekeken naar de persoon, interesses en je visie op de toekomst.

Wie zoeken wij?
– Je hebt een afgeronde MBO/ Hbo-opleiding Bouwkunde of een gelijkwaardig opleidingsniveau.
– Je hebt ervaring in een vergelijkbare setting.
– Je bent goed in het plannen en organiseren.
– Je beschikt over een ruime blik en bent creatief in jouw aanpak.
– Je bent multi-inzetbaar als calculator en werkvoorbereider.
– Je bent een teamplayer.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button