Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Sunshine en Nails viert 2-jarig bestaan

- advertentie -

Oude Pekela – Sunshine en Nails aan de Feiko Clockstraat 181 in Oude Pekela bestaat 2 jaar. Hier kun je terecht voor een zomers kleurtje in één van de professionele zonnebanken en voor prachtig verzorgde nagels in de nagelstudio. Een unieke combinatie, waar eigenaar Monique enorm trots op is.

- advertentie -

Sunshine & Nails onderscheidt zich, naast haar moderne inrichting en kwalitatieve zonnebanken, op meerdere gebieden. Je kunt zonder afspraak bij hen terecht, ze zijn 7 dagen per week geopend van 09:00 tot 22:00 uur. Het parkeren van de auto kan voor de deur of bij de omliggende parkeergelegenheden.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Uitgebreid assortiment
Bij Sunshine en Nails kun je het hele jaar door genieten van een prachtig zomers kleurtje. Met verschillende zonnebanken en een uitgebreid assortiment aan zonnecosmetica, zorgen ze hier voor een optimaal resultaat. En ook als je op zoek bent naar mooie nagels, is dit dé plek waar je moet zijn. Hier kun je op afspraak terecht voor diverse nagelbehandelingen, waaronder gellak, acrylnagels en nail art. Maar dat is niet alles, zo is er ook een kapsalon in huis en is er een wimper en wenkbrauw studio.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Ben je benieuwd geworden naar Sunshine en Nails? Kom dan gerust eens langs aan de Feiko Clockstraat 181 in Oude Pekela. De zonnebanken zijn van 09.00 tot 22.00 uur geopend, je kan hier zonder afspraak naar toe. Er is een filmpje te zien bij de ingang hoe alles werkt. Ook hangen er overal telefoonnummers zodat je kan bellen voor hulp.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Meer informatie
Voor een afspraak bij de Nagelstudio kijk dan op de Facebookpagina van Sunshine en Nails. Bekijk ook de website Facebookpagina van de kapsalon Salon Bei Capelli en die van die van Lashes & More (Lash Boutique Fé)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button