Op stap

Opbouw Feest4Daagse Heiligerlee gestart

- advertentie -

Heiligerlee –Vanaf donderdag staat Heiligerlee weer helemaal in het teken van de Kloosterboertjes Feest4Daagse.  Er staat weer een fantastisch programma klaar voor de bezoekers. Dit keer op een nieuwe locatie, aan de Lutkelant, van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli.

- advertentie -

Er wordt momenteel druk achter de schermen voorbereidingen getroffen om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Een evenement van deze omvang vereist tal van voorzieningen.

Nieuw dit jaar is ook een grotere tent met een grote van 700 m2. Licht en geluid wordt geregeld door R.A. Sound & Lighting. Er ligt ruim 3,5 kilometer aan stroomkabels. Al met al wordt er alles aan gedaan om voor de bezoekers een mooie Feest4Daagse neer te zetten!

Lees hier het gehele programma: Kloosterboertjes Heiligerlee maken zich op voor de Feest4Daagse!

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button