Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Brasserie Restaurant De Tellerlikker heeft metamorfose ondergaan

- advertentie -

Winschoten – Herman en Linda Bouma van de Tellerlikker in Winschoten hebben iets te vieren. Naast het feit dat ze dit jaar 10 jaar bestaan hebben ze hun restaurant in 4 dagen tijd een metamorfose gegeven die er niet om liegt.

- advertentie -

Alles hebben ze aangepakt van vloer tot plafond en alles wat er tussen staat en hangt. Hier blijkt maar weer uit dat Herman een goede ondernemer is en al 35 jaar ervaring heeft in de horeca. Met recht een ondernemer die durft te investeren.

Metamorfose
Het restaurant met een bovenzaal en een terras bevind zich aan de Venne 111 in Winschoten, waar parkeren gratis is. Bij binnenkomst vallen meteen de kleurrijke wandschilderingen op. Naast nieuw meubilair is ook de verlichting vernieuwd en aan te passen daar waar nodig. Het geheel doet verleidelijk en smaakvol aan. De stoeltjes waarvoor gekozen is zijn mooi om te zien maar zitten ook heerlijk.

Het geheel is aangepast aan de tijd van nu. Ook de bovenzaal is voor feesten en partijen een unieke gelegenheid en ook deze is sfeervol ingericht. Diverse clubs, zoals de dartclub uit Winschoten, houden in deze zaal hun activiteiten. Maar ook andere clubs weten de Tellerlikker te vinden en wordt regelmatig geboekt.

IJssalon Toscana
Naast het restaurant runnen Herman en Linda, sinds juli vorig jaar, ook ijssalon Toscana, herkenbaar aan de vele heerlijke smaken ijs en waar het voor een groot deel van het jaar gezellig druk is. IJssalon Toscana is inmiddels een begrip geworden.

Het restaurant is sfeervol en betaalbaar, waar je als gast van harte welkom wordt geheten door het team van Herman en Linda Bouma.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button