Algemeen

Vrijdag: De sterren van het zomeravondvoetbal bij VV BATO

- advertentie -

Winschoten – Een mooie wedstrijd is aankomende vrijdag in aantocht bij VV BATO. Vrijwilligers zijn druk bezig met de voorbereidingen om alles in goede banen te laten leiden. De JO9-1 en JO11-1 trappen de avond af. Om 18.15u zijn HS’88 JO9-1 en Stadskanaal JO11-1 de tegenstanders.

- advertentie -

Een mooie opwarmer waar de jeugdleden hun kunsten kunnen laten zien aan het publiek. Zoals inmiddels bekend zal de wedstrijd waar het allemaal om draait starten om 19.30u onder leiding van scheidsrechter Klaas Drewel. In de rust van de wedstrijd zullen de 5 jeugdleden die met de sponsorloop van begin deze maand het meeste geld binnen gehaald hebben gaan latje trappen.

De Sterren van 5F nemen het op tegen de mannen uit Oude Pekela van V.V. Noordster.

Jan van der Meide, bekend van RTV Noord, zal de stem van de avond zijn en zal de avond als speaker in goede banen leiden. Voor de inwendige mens wordt er gezorgd voor genoeg versnaperingen en Mark Doldersum (bekend van Die Griekse Ogen) zal de avond muzikaal van entertainment voorzien.

Na de wedstrijd zal er een grote verloting plaats vinden.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button