Op stap

Geslaagde 9e Oldambtster Nachtrit

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdagavond ging de 9e Oldambtster Nachtrit van start. Vanaf het Cultuurhuis De Klinker, gingen om 22.30 uur, 23 auto’s de weg op richting Drenthe waar de rit werd gereden. De organisatie hiervan ligt in handen van de Round Table 41 (RT41).

- advertentie -

Dit jaar had RT41 de organisatie van de route wederom toevertrouwd aan Business Rally Events (BRE), een gerenommeerd bedrijf dat onder andere bekend is van de Beaujolais Trophy. Alle opbrengsten zijn naar een goed doel gegaan: Kinder Vakantiekamp Winschoten.

10e editie: Avond & Nachteditie.
Zet de volgende datum alvast in je agenda: 22 juni 2024. Volgend jaar zal de Oldambtster Nachtrit voor de 10e keer plaatsvinden. Om dit jubileum op passende wijze te vieren, hebben de mannen van RT41 besloten om het evenement in een nieuw jasje te steken.

De Oldambtster Nachtrit 2024 zal een Avond & Nachteditie zijn. Deze editie begint iets vroeger en je zult ook iets eerder in je mandje liggen; je hoeft dit keer zeker geen nacht door te trekken. “We gaan groots uitpakken en alle zintuigen prikkelen, zodat jullie een onvergetelijke ervaring zullen beleven,” schrijven ze.

Zorg ervoor dat je je alvast inschrijft om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en om een ludiek collectors item van de 10e Oldambtster Nachtrit te ontvangen. “Interesse om mee te doen? Vul dit formulier in, je zit nog nergens aan vast, maar dan houden we je plekje alvast warm!” laten ze weten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button