Incidenten

UPDATE: Twee gewonden bij twee schietpartijen op industrie Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Donderdagavond Rond 21:00 uur ontving de politie een melding van een schietincident aan de Transportbaan in Winschoten, tegelijkertijd kwam er ook een melding van een schietincident aan de Papierbaan in Winschoten.

- advertentie -

De politie sprak eerder deze avond over één gewonde, rond 22.30 spreken zij over twee gewonden. Beide slachtoffers zijn behandeld en naar het ziekenhuis gebracht. Beide slachtoffers zijn, zoals het nu lijkt, niet levensbedreigend gewond geraakt.” aldus de politie op Twitter.

Volgens de woordvoerder is niet duidelijk of er een link is tussen beide schietpartijen.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Verdachte voortvluchtig
“De verdachte ging er na het incident waarschijnlijk vandoor in een auto en wij zijn op zoek naar hem.” laat de politie op Twitter weten. Het industrieterrein is gedeeltelijk afgesloten voor onderzoek. Er zijn meerdere ambulances ter plaatse. Ook is het Mobiel Medisch Team met twee teams ingezet, ze kwamen met een helikopter en met een auto naar Winschoten. Ook een politiehelikopter is ingezet.

(lees verder onder de foto)

“Weet u meer? Heeft u tips of mogelijk beelden die ons verder kunnen helpen in het onderzoek, belt u dan met 0900-8844. U kunt ook anoniem bellen via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.” laat de politie weten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button