Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Damherten ontsnappen uit hertenkamp

- advertentie -

Nieuwolda – Het was gek opkijken voor de inwoners in Nieuwolda toen ze vanochtend damherten zagen lopen door de straten. De damherten namen onder andere een kijkje op de begraafplaats en een speeltuin. De foto’s gaan rond op social media.

- advertentie -

De dieren waren ontsnapt, vermoedelijk door kapot hekwerk, uit De Dierenborg in Nieuwolda. Zij hebben de dieren opgespeurd en toezicht gehouden. “We hopen dat ze rond de schemering weer terug durven te lopen naar De Dierenborg.” laten ze weten. 

In 2018 is het Nieuwoldse paradijsje, dat vroeger het Hertenkamp heette, omgedoopt naar De Dierenborg.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button