Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Opnieuw achtervolging met hoge snelheden door Oldambt

- advertentie -

Oldambt – De politie heeft afgelopen nacht samen met de Koninklijke Marechaussee (KMar) een voertuig met hoge snelheden achtervolgd. Rond 03.45 uur zagen de wachtmeesters van de KMar bij de Duitse grens een voertuig op hoge snelheid over de A7 richting Groningen rijden waarna een achtervolging werd gestart.

- advertentie -

Volgens de woordvoerder van de politie lagen de snelheden boven de 200 km/h. De Marechaussee schakelde de hulp van de politie in. De auto reed in de richting van Hoogezand, nam de afrit, draaide de auto en reed richting Scheemda waar die de afrit nam.

De auto werd door de levensgevaarlijke acties uit het oog verloren. Even later trof de politie het voertuig aan op de Zuiderveen in Winschoten. De achtervolging werd weer ingezet en ging over Udesweg richting de Stationsweg, Mr. D.U. Stikkerlaan en vervolgens in de richting van de Provincialeweg Heiligerlee. De auto nam de A7 weer richting Groningen. Waarna deze de afslag naar de N33 richting de Eemshaven nam.

Wegens de hoge snelheden besloot de meldkamer van de politie de achtervolging te staken ter hoogte van Siddeburen. Er is een onderzoek gestart naar het voertuig en de bestuurder.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button