Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Ongeluk nadat auto keert op de N33: twee gewonden

- advertentie -

Noordbroek – Bij een aanrijding op de N33 zijn dinsdagmiddag twee personen gewond geraakt. Het ging mis op de autoweg net voor de afrit naar Noodbroek. Getuigen zagen een auto keren op de 100 km/h weg.

- advertentie -

De blauwe auto reed een pechhaven in om vervolgens de auto te gaan draaien over beide rijstroken om daarna terug te rijden naar het knooppunt. Een achterop komende automobilist zag deze bijzondere manoeuvre niet aankomen en knalde op de automobilist. 

Beide bestuurders zijn overgebracht naar het ziekenhuis voor nadere controle. De weg is in beide richtingen afgesloten voor onderzoek en bergingswerkzaamheden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button