Op stap

Vanaf vandaag: Kermis op het Marktplein

- advertentie -

Winschoten – De geur van verse oliebollen hangt in de lucht. Het is weer zover, de kermis van het jaar is neergestreken op het vertrouwde Marktplein in Winschoten. Van woensdag tot en met zondag kunnen jong en oud genieten van dit bruisende evenement tijdens de Nacht van Winschoten.

- advertentie -

De kermis belooft dit jaar weer een spektakel te worden met een uitgebreid aanbod aan attracties. Neem plaats in de nostalgische Botsauto’s en voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je probeert je tegenstanders te ontwijken. Voor de kleintjes is er de vrolijke draaimolen.

Ben je een fan van gokkasten en arcade spellen? Dan zijn de grijpkranen zeker iets voor jou. Probeer je geluk en win een van de vele prijzen die hier te bemachtigen zijn. Voor de lekkere trek is er de oer-Hollandse oliebollenkraam, waar je kunt genieten van deze smakelijke traktatie.

Maar er is meer! Test je kracht bij het touwtjetrekken, waar je kunt laten zien hoe sterk je echt bent. Laat je verleiden door de zoete verleiding van de suikerspin en geniet van de kleurrijke lekkernij die smelt op je tong. Voor de allerkleinsten is er het populaire eendjes vangen, waar zij met veel plezier hun hand-oog coördinatie kunnen trainen.

En als kers op de taart hebben we dit jaar iets nieuws: de photobooth! Leg jouw herinnering aan deze geweldige kermis vast en maak de leukste en gekste foto’s met je vrienden en familie.

Dus kom naar het Marktplein in Winschoten en beleef de kermis. Laat je verrassen door de attracties en geniet van de zoete lekkernijen.

- advertentie -

Openingstijden:
Woe: 14.00 – 23.00 uur
Don: 14.00 – 23.00 uur
Vrij: 14.00 – 04.00 uur
Zat: 13.00- 02.00 uur
Zon: 13.00 – 21.00 uur

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button