Incidenten

Autotransporter brengt schade toe aan A7 bij Heiligerlee

- advertentie -

Heiligerlee – Een vrachtwagen geladen met auto’s strandde donderdagmiddag op de A7 net nabij de toerit Heiligerlee. Door een technisch probleem raakte de vrachtwagen het asfalt. Door het mankement werd er een forse kras in het wegdek gezet.

- advertentie -

Rijkswaterstaat en de politie kwamen met spoed ter plaatse. Tijdelijk werd er een rijstrook en de toerit richting Winschoten afgesloten. Een veegauto kwam ter plaatse om alle losgeraakte steentjes van het asfalt op te ruimen.

Door de klap raakte ook een auto op de autotransporter beschadigd, de ramen klapten eruit. Ook het glas is door Rijkswaterstaat opgeruimd. Na een reparatie aan de oplegger kon de vrachtwagen zijn weg vervolgen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button