Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Meerdere woningen ontruimd tijdens gaslekkage

- advertentie -

Winschoten – Brandweer Winschoten werd donderdagmiddag rond 16.10 uur opgeroepen voor een gaslekkage bij een woning aan de Blijhamsterstraat in Winschoten. Eenmaal ter plaatse bleek er een forse uitstroom te zijn van gas bij een woning.

- advertentie -

Standaard bij een gaslekkage wordt de omgeving veiliggesteld. Meerdere bewoners van de woningen in de omgevingen moesten tijdelijk hun huis uit. De straat werd afgesloten. De brandweer schaalde op naar ‘middel’ incident, een tweede tankautospuit en een hoogwerker kwamen ter plaatse.

De brandweer heeft de gaslekkage weten te dichten. Na een controle waarbij op diverse plekken metingen werden verricht konden de bewoners in de omgeving huiswaarts. Netbeheerder Enexis kwam ter plaatse om naar het euvel te kijken en op te lossen.

De precieze oorzaak van de lekkage is niet bekend. Wel ging het dit keer niet om glasvezelwerkzaamheden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button