Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Festival Hongerige Wolf 2023 vandaag van start!

- advertentie -

Hongerige Wolf – De elfde editie van Festival Hongerige Wolf gaat vandaag beginnen. Tot en met zondag is het dorp Hongerige Wolf dé plek om te genieten van muziek, dans, kunst, film en literatuur. Een gemoedelijk festival met verrassende line-up!

- advertentie -

Wat het festival zo bijzonder maakt is dat alles plaats vindt in en rond het gastvrije dorp, midden in het weidse landschap.  Zo is er vandaag in het Ambonezenbos de buitenbioscoop en theater,  zijn woordkunstenaars als Iris van Penning en Jochem Kruit te vinden op het Letterveld en spelen o.a. Cavalo Nero en Silverlake op het Schapenveld. In de tuin van Jan Vogel kun je genieten van Hister, het eigenzinnige Groninger Rock duo Michel Weber en Merel Meijer.

Festival Hongerige Wolf is een festival voor iedereen; jong en oud, nachtbraker of type “vroeg-uit de-veren”, natuurliefhebber of “geef mij maar de drukte”, bijna de klok rond is er voor ieder wat wils.

Voor de kinderen is er een uitgebreid kinderprogramma met muziek en spannende verhalen, fikkie stoken en leren armbandjes maken, poppentheater Pierewaai en vele andere activiteiten! Het Groninger Museum komt langs met hun Airstream Caravan. De caravan is ingericht als mini-museum waar jongeren met museumdocenten aan de slag gaan met creatieve workshops.

De volledige line-up kun je vinden op www.festivalhongerigewolf.nl, het blokkenschema staat in de app “TimeSquare”, maar ook is er bij het festival een papieren versie verkrijgbaar.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button