Economie

NC-websites breidt uit met ‘groene’ creatieve ruimte voor sterke merken en boeiende content

- advertentie -

Winschoten – Online zichtbaarheid kan bedrijven groei van omzet, business en werkgelegenheid opleveren. NC-websites helpt ondernemingen hierbij. Hiervoor breidde de webbouwer uit met ‘The Green’: een nieuwe creatieve ruimte met een nieuw designteam om merkidentiteit op te bouwen, boeiende online content te creëren en betrokkenheid van de doelgroep te vergroten.

- advertentie -

“Met deze uitbreiding van ons team en de nieuwe Green Room hebben wij nu alle facetten in huis om de online positie van bedrijven compleet te kunnen bedienen”, zegt Lennart van der Zwan van NC-websites.

De aanwezigheid op het wereldwijde web is inmiddels veel meer dan alleen een website. Daarom breidt de Winschoter specialist in websiteontwikkeling (blauw) en online marketing (rood) uit met ‘groen’: een gloednieuwe creatieve ruimte. Met deze uitbreiding van meer dan honderd vierkante meter Green Room streeft NC-Websites ernaar om enerzijds nieuwe werkgelegenheid te creëren in Groningen en anderzijds zelf te blijven groeien en ontwikkelen.

“We namen nieuwe collega’s aan en formeerden een designteam dat in de Green Room werkt aan creatieve websites en online campagnes”, vertelt Van der Zwan. “Wij trekken graag talentvolle professionals aan om hen de mogelijkheid te bieden om te groeien en zich te ontwikkelen in een inspirerende werkomgeving. Zo bieden wij lokaal talent werkgelegenheid en dat maakt ons sterker.”

Green Room
Online business is meer en meer een kwestie van maatwerk. Er bestaan vele middelen en kanalen. Synergie bij inzet van de juiste tools helpt om doelgroepen effectief te bereiken. In de Green Room werkt NC-websites aan social-media- en designoplossingen die bedrijven helpen hun merkidentiteit op te bouwen, boeiende content te creëren en de betrokkenheid van hun doelgroep te vergroten.

“Onze Green Room biedt bezoekers de mogelijkheid om te ervaren hoe online marketing, social media & design en websiteontwikkeling samenkomen om uitgebreide en effectieve strategieën te creëren die klanten helpen om hun online aanwezigheid te versterken en hun bedrijf te laten groeien”, licht Van der Zwan toe.

Groei
De uitbreiding met The Green markeert een nieuwe fase van groei voor NC-websites, dat 17 jaar geleden begon met de bouw van zakelijke websites. In die tijd groeide het Winschoter bedrijf uit tot een toonaangevende specialist op het gebied van websiteontwikkeling en online marketing. Met meer dan 1200 tevreden klanten heeft NC-websites een sterke aanwezigheid opgebouwd in Noord-Nederland. NC-websites onderscheidt zich in betrouwbaarheid en resultaatgerichte benadering in online marketing en websiteontwikkeling, uitstekende dienstverlening en betrokkenheid bij de lokale gemeenschap.

De ‘blauwe’ tak van NC-websites houdt zich vanaf de begindagen bezig ‘websiteontwikkeling en -optimalisatie om aantrekkelijke en functionele websites te creëren die naadloos aansluiten bij de behoeften van klanten en gebruikers’. Het bedrijf breidde de online dienstverlening vervolgens uit met ‘rood’: online-marketingstrategieën die klanten helpen hun online aanwezigheid te optimaliseren, verkeer naar hun website te vergroten en conversies te stimuleren. De volgende stap voorwaarts is dus ‘groen’.

Ontdekken hoe deze nieuwe inspirerende ruimte kan bijdragen aan zakelijke groei, meer werkgelegenheid en succes? Kijk op www.nc-websites.nl of neem contact op voor een persoonlijk gesprek.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button