Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

SBD Event bij Sportcentrum ‘T Rond in Winschoten!

- advertentie -

Winschoten – Bij Sportcentrum ’t Rond in Winschoten organiseren ze op vrijdagavond 21 juli een SBD Event! Het evenement die in teken staat van kracht, competitie en vooral plezier begint op 17.00 uur en duurt tot 20.00 uur.

- advertentie -

Het evenement is voor iedereen gratis toegankelijk, ook voor sporters die geen lid zijn. Er zijn aparte categorieën voor mannen en vrouwen op basis van gewicht. Zo zijn er squat, bench en deadlift uitdagingen

Schrijf je in voor 20 juli via info@sportcentrumtrond.nl en laat je kracht zien!

Tot dan!

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button