Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Muziekproducer Lars Koehoorn doet gooi naar de grootste Belgische muziekprijs

- advertentie -

Winschoten – Vanaf het strand in Blankenberge (België) worden aanstaande dinsdag opnames gemaakt voor de tv uitzending VRT Zomerhit 2023. Deze opname wordt zaterdag 29 juli uitgezonden op VRT 1 en VRT Max en daarin is ook de Winschoter muziek producer Lars Koehoorn (25) te horen en te zien.

- advertentie -

Dit met een nummer dat Lars al ruim een jaar geleden heeft geschreven en dit heeft uitgebracht als zanger voor en met DJ Licious uit België.

Stemmen
Dit nummer met als titel Ibiza Sky doet het heel goed in Begië en is al doorgestoten van plaats 32 naar nummer 12 van de Airplay Hit Chart. Ook in Nederland begint Ibiza Sky goed te lopen. Onlangs hebben ze nog bij Q-Music dit nummer mogen spelen. Iedereen die Lars wil steunen in deze Belgische muziek competitie kan dit doen door op hem te stemmen via deze link: https://vrt.be/interactie/stem/zomerhit/

“Vanaf het strand in Blankenberge zullen wij live in de tv-uitzendingen op VRT 1 ‘strijden’ tegen o.a. Niels Destadsbader & Kenny B, Metejoor, Pommelien Thijs, Regi en Maksim. Zware competitie, dus elke stem is welkom en het kan deze maand elke week! “, aldus Lars. Vanaf zaterdag 15 juli elke week te zien op VRT 1 & VRT MAX!

Ingeburgerd
Lars is met zijn 25 jaar al behoorlijk ingeburgerd in de muziekscene. Hij werkt zowel vanuit zijn huis in Winschoten als vanuit de grootste muziekstudio van Nederland, de Wisseloord studio’s in Hilversum. Hij schrijft en produceert nummers onder andere voor Waylon, Nick & Simon, Miss Montreal, Samantha Steenwijk en vele anderen.

Binnenkort vertrekt hij voor korte tijd naar Parijs om daar aan de slag te gaan in een ‘Writing Camp’. Allemaal spannende dingen die nu op zijn pad gekomen, sinds hij helemaal zelfstandig aan het werk is als ZZP’er. Hij heeft onlangs zijn mooie baan bij de Albert Heijn in Winschoten opgezegd om nog meer vrijheid te hebben in zijn wereld ‘muziek’.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button