Op stap

Festival Hongerige Wolf 2023… een terugblik

- advertentie -

Hongerige Wolf – 14, 15 en 16 juli was het dorpje Hongerige Wolf gedurende drie dagen Festival Hongerige Wolf.  Een kleinschalig festival waar dit jaar zo’n 6000 bezoekers kwamen. Veelal drie dagen lang, kamperen in de polder.

- advertentie -

Drie dagen lang genieten van activiteiten en optredens door het hele dorp én daarbuiten. Dans en film in het Ambonezenbosje, theater in “de tuin van Marieke”, activiteiten voor de kinderen in het Aaierbalhoukje, de circustent en  het kinderdorp. Nieuwe en gevestigde bands traden op op het schapenveld en in de tuin van Jan Vogel, dansen tot in de vroege uurtjes in de danssilo of een vroege wandeling op de Waddendijk.

In de kerk in Finsterwolde genieten van woordkunst, ook Udema’s Molen was geopend. Voor alle smaken was er voldoende te beleven !

Oh ja…volgend jaar wordt het festival gehouden op 12, 13 en 14 juli, noteer het alvast in je agenda!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button