Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Politie doet onderzoek na brandstichting in Emergobos

- advertentie -

Westerlee – De politie is een onderzoek gestart na diverse natuurbranden in Oude Pekela en Westerlee. Zij zoeken naar de daders en vragen hen om zich te melden. Ook getuigen kunnen zich melden bij de politie.

- advertentie -

Op vrijdag 9 juni 2023 omstreeks 20:25 uur kreeg de brandweer een melding van een natuurbrand in het Emergobos aan de D.H. Vinkersweg tussen Westerlee en Oude Pekela. Er waren op dat moment twee branden gaande. Een dag later, op zaterdag 10 juni 2023, is er wederom een natuurbrand gemeld.

Uit onderzoek is gebleken dat deze branden mogelijk zijn aangestoken. Heb jij iets gezien of weet jij wie er verantwoordelijk is voor de brandstichting? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 onder vermelding van registratienummer 2023148288.

Lees ook: Bosbrand snel onder controle in Westerlee

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button