Vacature

[BUZ] Vacature van de Week: Medewerker bedrijfsbureau

- advertentie -

Winschoten – De internetkrant OldambtNu.nl is onlangs een samenwerking aangegaan met BUZ Personeelsdiensten uit Winschoten. Deze samenwerking heeft als doel om onze lezers te voorzien van lokale vacatures. Vanaf nu kun je dus via onze website op zoek gaan naar de perfecte baan.

- advertentie -

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de regio Oldambt maar ook daar buiten? Dan ben je bij BUZ Personeelsdiensten aan het juiste adres! BUZ Personeelsdiensten is al ruim 6 jaar dé specialist op het gebied van personeelszaken en recruitment. Elke week lichten we een vacature uit. Nieuwsgierig? Neem dan contact op met BUZ Personeelsdiensten via deze pagina.

Vacature van de Week: Medewerker bedrijfsbureau
Wil jij werken bij een gezellig familiebedrijf waar je verantwoordelijk bent voor de planning en controle van de productie en logistiek? Dan ben jij de medewerker bedrijfsbureau die wij zoeken!

Als medewerker bedrijfsbureau bij ons bedrijf ben je betrokken bij de planning van productiemachines en heb je contact met klanten via e-mail en telefoon. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor onze (heftruck)chauffeurs en beheer je facilitaire taken. Ook ondersteun je incidenteel het management.

Wat bieden wij jou?
Een fulltimebaan van 40 uur per week met een brutosalaris van ca. €2.750 tot €3.000 per maand, conform de CAO Houtverwerkende Industrie. Je komt te werken in een leuk en afwisselend team van 60 collega’s, waarvan 7-8 op kantoor. Bij ons heerst een informele werksfeer en je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button