Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Vier nieuwe melodieën op de speeltrommel van de Olle Witte

- advertentie -

Winschoten –  Sinds 19 juli klinken er weer nieuwe melodieën vanaf de Olle Witte in Winschoten. De 41 meter hoge losstaande toren ‘Olle Witte’ stamt uit de 16e eeuw.

- advertentie -

Op het ‘hele uur’ klinkt, traditiegetrouw, een Psalm. Deze keer is dat Psalm 89. Om ‘kwart over’ klinkt een fragment van Michael Jackson’s Earth Song. Op het ‘halve uur’ kunt u Voor Haar herkennen. Dit lied van Frans Halsema is nieuw leven ingeblazen door Claudia de Breij.

Ten slotte klinkt om ‘kwart voor’ een fragment van een lied van Ruth Jacott, waarmee zij 30 jaar geleden het Eurovisie Songfestival hoopte te winnen. Het bekende lied is, helaas, nog altijd actueel: Vrede.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button