Algemeen

Laatste schooldag op OBS Futura in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Donderdag 20 juli was het zo ver, de laatste schooldag op OBS Futura in Scheemda! Voor deze dag waren er allerlei activiteiten georganiseerd. Geweldig georganiseerd door de ouderraad en de laatste schooldagcommissie.

- advertentie -

Op het plein en in de school waren allerlei leuke spelletjes te doen. Zo was er een fantastisch spellencircuit met onder andere springkussens, waterspelletjes, voetbaldoel schieten, karaoke en verstoppertje in school.

Tussen de middag werden de kinderen getrakteerd op patat. ’s Middags was er nog een speurtocht voor de onder- en middenbouw en het spel “Jachtseizoen” voor de groepen 7 en 8. Aan het eind van de dag werd er een erehaag gevormd door alle leerlingen, leerkrachten en ouders en gingen de leerlingen van groep 8 al fietsend de school uit. Voor de allerlaatste keer…

Samen, met de hulp van ontzettend veel ouders, is het schooljaar op OBS Futura super feestelijk afgesloten!

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button