Algemeen

Meester Gerrit van KC Heiligerlee neemt afscheid

- advertentie -

Heiligerlee – MeesterGerrit Cazemier  nam afgelopen donderdag afscheid als meester van KC Heiligerlee en gaat met pensioen. Na 44 jaar houdt de meester het voor gezien. “We zullen hem erg missen” Aldus zijn collega’s. De meester kreeg in de ochtend vroeg al een verrassing.

- advertentie -

Groep 7/8 ging hem thuis ophalen om naar school te gaan. Ze stonden dan ook al op tijd voor zijn huis met een bus. Samen zijn ze richting school gegaan. Daar stonden de andere groepen al klaar om de meester met een hoop gejuich te ontvangen. 

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Deze dag had de meester ook een verrassing voor alle kinderen. Er kwam een ijscowagen het plein op rijden en alle kinderen konden genieten van een ijsje. Na het ijsje was er tijd voor het afscheidscadeau. De meester ontving een paar klompen met de namen van alle kinderen.  

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button