Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Brandweer Winschoten verrast collega Goos voor zijn 50e verjaardag

- advertentie -

Heiligerlee – Afgelopen zaterdag klonken de sirenes van brandweer Winschoten door de straat Hoethslaan in Heiligerlee. Geen brand en ook geen kat in de boom, het was het korps te doen om collega brandweerman Goos Kuiper een verrassingsbezoek te brengen voor zijn 50e verjaardag.

- advertentie -

De collega’s waren al vroeg uit de veren om Goos op te wachten, naast dat hij vrijwilliger is bij post Winschoten, werkt hij ook als brandweerman in de stad Groningen. Na zijn 24-uurs dienst kwam hij thuis waar hij werd opgewacht door enkele collega’s.

Het was een mooie manier om deze mijlpaal te vieren. Gefeliciteerd Goos, namens Brandweer Winschoten en OldambtNu.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button