Algemeen

Eindfeest op CBS Annewieke: Circus Annewieke voor één dag

- advertentie -

Scheemda – Afgelopen maandag vierde CBS Annewieke uit Scheemda hun eindfeest van dit schooljaar. Dit werd gedaan met Circus op School. De kinderen hebben ’s ochtends een circusvoorstelling gekeken, waarbij de juffen en meesters zelf ook nog in actie kwamen. Daarna ging elke groep oefenen om een eigen act te maken.

- advertentie -

Na het patatje eten was het tijd voor Circus Annewieke: de kinderen lieten aan de ouders een echte circusvoorstelling zien! Allerlei kunsten werden getoond. Zo was er een optreden van groep 1/2 als ‘wilde’ dieren of als paardendressuur. De kinderen van groep 3/4 toonden hun kunsten als limbodansers of als Chinese kunstdansers.

Groep 5/6 liet een voorstelling als mime-clowns of als acrobaten zien en de oudste kinderen van de school waren echte jongleurs of lieten kunsten als lopen op een bal en fietsen op een eenwieler zien. Tijdens het circus was er ook een moment waarop de school afscheid nam een aantal juffen.

Het was een fantastische en feestelijke afsluiting van het schooljaar met alle kinderen en ouders. We wensen iedereen een fijne zomer!

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button