Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Inwoner Bad Nieuweschans aangehouden na schietincident Middelburg

- advertentie -

Bad Nieuweschans/ Middelburg – De politie heeft zaterdagochtend na een melding van een schietincident in het Zeeuwse Middelburg totaal vier personen aangehouden, het gaat om man uit Vlissingen (27), een man uit Bad Nieuweschans (49), een man uit Middelburg (28) en een man uit Dordrecht (46).

- advertentie -

Rond 05.50 uur, dezelfde ochtend, ontving de politie meldingen dat er in Middelburg schoten te horen waren. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatsen maar troffen niks aan. Agenten deden op verschillende plekken in de stad onderzoek waar geschoten zou zijn en wie daarbij betrokken waren.

Hierbij werd bij het Parelplein een deel van de straat afgezet met linten. Uiteindelijk heeft de politie de vier mannen aangehouden voor nader onderzoek. Er raakte niemand gewond.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button