Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

‘Old Dutch’ keert weer terug op het Marktplein

- advertentie -

Winschoten – De naam van café Sjoes verdwijnt van het Marktplein. De nieuwe naam wordt ‘Old Dutch’, wel een oude naam in Winschoten. Lianda Schuster blijft wel eigenaresse van het café, maar gaat op de achtergrond werken.

- advertentie -

Henk van Dijk wordt de nieuwe gastheer van dit vernieuwde etablissement. De openingstijden van Old Dutch worden aanzienlijk verruimd, namelijk op woensdag en donderdag van 11:00 tot 02:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 05:00 uur.

Vernieuwde openingstijden
Op de zondag is het café geopend van 11:00 tot 02:00 uur. Maandag en dinsdag zijn de sluitingsdagen. Met deze openingstijden kan Henk het natuurlijk niet alleen doen. Hij heeft een heel team om zich heen gecreëerd, dat hem hierbij zal ondersteunen.

“Henk heeft jarenlange ervaring binnen de horeca en dan specifiek in de cafébranche en gaat met volledige passie Old Dutch proberen op de kaart te zetten. Ook zet hij een groot aantal avonden met bands, artiesten en disco op de agenda. Maar ook sport komt goed aan bod met bijvoorbeeld live verslagen van de Formule 1, het voetbal, maar ook andere tv-hoogtepunten kunnen hier rechtstreeks worden gevolgd”, aldus Lianda.

Speciale avonden
Ook speciale 70’s en 80’s avonden zullen hier plaats gaan vinden. Bands worden op dit moment ingepland, zodat het jaarprogramma er vol uit komt te zien. Naast al deze activiteiten wordt er nog een behoorlijke verandering doorgevoerd, namelijk een menukaart.

Er was geen keuken bij Sjoes, maar nu is er een keuken gebouwd, waar allerlei gerechten gepresenteerd kunnen worden. Het gaat in eerste instantie om vrij simpele gerechten en snacks, zoals een gehaktbal een tosti, maar toch ook wel een schnitzel.

Het vernieuwde café is dinsdag 1 augustus geopend.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button